Trådbuss Landskrona


4 januari 2016 - SlideIn

 
SlideIn-bussen Elvis går i trafik de dagar tidtabellen för måndag-fredag gäller. De tidtabellstider som gäller redovisas i tabellen nedan - tiderna lämnas utan några garantier. Eftersom Elvis fungerar mycket bra är det mycket troligt att du får åka med Elvis om du använder tidtabellen. För mer information om SlideIn kan du titta på deras hemsida: www.slidein.se
 
 

Tidtabellen, som återges utan garantier, gäller dagar som trafikeras som måndag-fredag under tiden 13 december 2015 till 11 juni 2016.

 


Elvis - buss 6994 - laddar batterierna under tråden samtidigt som den transporterar resenärer på linje 3 från stationen till centrum. Effektivt så det förslår!

Elvis har laddat batterierna under 20 minuter på linje 3 och har sedan kört en tur på linje 5/4 från Skeppsbron mot Stationen. Efter ca 25 minuter på batteri, en kall januaridag, fanns ca 60% av energin kvar i batteriet.

Ytterligare lite senare har Elvis åter laddat batterierna på linje 3 och ses på bilden på en ny batteritur på linje 4/5 från Stationen till Skeppsbron. Hittills har Elvis rullat ca 80000 km.

-

Samtliga bilder och text (om inte annat anges) ©PG Andersson, 2016